Orde brengen in de chaos: dat is altijd een goed idee! Wat denk je er bijvoorbeeld van om alle schoolfoto's eens samen te zoeken en te b...

Proefkonijn gezocht: Schoolfotoboek

Orde brengen in de chaos: dat is altijd een goed idee! Wat denk je er bijvoorbeeld van om alle schoolfoto's eens samen te zoeken en te bundelen in 1 boek. Een boek met de mooiste schoolherinneringen. Dat is toch een fijn kado voor later! En je raakt geen enkele foto nog kwijt.

 

In het Schoolfotoboek van Mama Baas verzamel je op een originele manier de mooiste herinneringen van je kind. In dit boek kun je vanaf de eerste kleuterklas/de peuterspeelzaal tot het zesde studiejaar/groep 8 als je klasfoto's en individuele foto's kleven. 

 

Je kan er ook allemaal grappige en interessante weetjes over je kind in bijhouden, zoals ...

- Welke superkracht hij/zij graag zou willen

- Hoe groot hij/zij is

- Welke beroemdheid hij/zij voor 1 dag zou willen zijn


Er is ook plek voor eigen tekeningen, weetjes over de vriendjes en het gezin, toekomstdromen, ... Hoe ouder het kind wordt, hoe meer het zelf kan invullen. Zo wordt het een prachtig herinneringenboek.
 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat graag aan herinneringen wil bouwen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wat jij het leukst vindt aan je schooltijd. Reageren kan tot en met dinsdag 2 februari.


Meer weten?

https://www.lannoo.be/nl/het-schoolfotoboek