Zet het volume maar alvast hoger, want L.O.L. Surprise! gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise!-series, heeft ook dit ...

Van favoriete speelgoed naar muziekhit

Zet het volume maar alvast hoger, want L.O.L. Surprise! gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise!-series, heeft ook dit seizoen een nieuw thema. Nu draait alles om muziek. Het is voor het eerst dat L.O.L. Surprise!, naast de innovatieve productlijn, ook een volledig album met originele muziek uitbrengt! De muziek bevat verschillende genres van pop tot hiphop en van rock tot country en is terug te vinden in de producten van L.O.L. Surprise! L.O.L. Surprise! roept alle jongens en meisjes op om het Remix liedje te unboxen.

 

Op 26 september is de verkoop gestart van de nieuwe L.O.L. Surprise! Remix-producten. Ook is er een muziekalbum online uitgebracht! Fans kunnen naar www.lolsurprise.com voor gratis downloadbare ‘party’ activiteiten en de nieuwe Remix-dansmoves!

Bij alle L.O.L. Surprise! Remix-producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix O.M.G. poppen een vinylplaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking. De O.M.G. poppen en tots staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!: ‘Unbox the lyrics’!
 
Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen. Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed, Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit, Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashioncombinaties en dan hebben we nog Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft!

 

Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll bevat 25 verrassingen om uit te pakken en een vinylplaat die daadwerkelijk muziek afspeelt in het muziekgenre van de pop.
 
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe personages die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af! Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? 


L.O.L. Surprise! Remix Pets
De gloednieuwe pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijhorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied. 


L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset
De O.M.G poppen en tots reizen in stijl naar hun concert met het L.O.L. Surprise! Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en dj-cabine. Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise
Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. De ultieme rockconcert-uitpakervaring. Met 4 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 exclusieve L.O.L. Surprise!-poppen (hun zusjes) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen!  


De verkoopadviesprijzen zijn:
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll € 41,99
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop € 19,99
L.O.L. Surprise! Remix Pets € 15,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset € 94,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise € 149,99


 

Meer weten?

www.lolsurprise.com