Er is goed nieuws en er is minder goed nieuws. Eerst het minst goede nieuws? Je lieve kapoen kan dit jaar niet op de schoot bij Sinterklaas....

Bel met de Sint

Er is goed nieuws en er is minder goed nieuws. Eerst het minst goede nieuws? Je lieve kapoen kan dit jaar niet op de schoot bij Sinterklaas. Wat het goede nieuws dan is? Dit jaar belt de Sint je gewoon thuis op! Maak snel een afspraak.


Dit jaar komt de Sint niet op bezoek in de winkels van DreamLand. Hij blijft net zoals iedereen op een veilige afstand. Maar nadat DreamLand het heeeeeel lief vroeg, heeft de Sint zijn telefoonnummer gegeven! De uitgelezen kans om hem samen met je gezin al jullie vragen te stellen in een persoonlijk videogesprek. Ga snel naar dreamland.be en reserveer een afspraak want de plaatsen zijn beperkt.

 

Heb je 1001 vragen voor de Sint? Wil je hem verrassen met een liedje of een tekening? Maak snel een afspraak voor een persoonlijk videogesprek met de Sint.  


De videogesprekken met de Sint vinden plaats tussen 7 november en 5 december. Je kan een afspraak maken met de Sint op woensdagnamiddag, vrijdagavond en op zaterdag.

 

Meer weten?

https://www.dreamland.be/e/nl/dl/bel-met-de-sint