Toet Toet Cory Carson, de Netflixserie die begin dit jaar startte, is nu al dé hit voor peuters en kleuters (1-5 jaar). Binnenkort rollen de...

Netflixhelden komen tot leven

Toet Toet Cory Carson, de Netflixserie die begin dit jaar startte, is nu al dé hit voor peuters en kleuters (1-5 jaar). Binnenkort rollen de hoofdrolspelers, nu live, de woonkamer in. VTech introduceert zes karakters om thuis avonturen te maken. Voor je het in de gaten hebt is home-sweet-home Bumperdijk, de habitat van Cory Carson, Benny Brandweerauto, Haily Koper, Bella Bumper, Bobbie en Bibbi Bouwmans. En jouw kleintje(s) natuurlijk.

 

Elk autootje beschikt over uitgekiende skills. Knipperende lichtjes, geluidjes en gesproken zinnetjes, maar ook een loeisterke carrosserie garanderen eindeloos speelplezier. Of showpret, als bijvoorbeeld Bella Bumper haar entree maakt. Sympathiek is dat met één of enkele items al grote avonturen in kinderkoppies groeien.

De lijn wordt helemaal compleet met speelsets passend bij de ontwikkelingen op Netflix. Zoals D.J. Loco, die graag een feestje bouwt met zijn vette muziektrein of Brandweerkazerne Bumperdijk, het epicentrum voor avontuur en levensreddend werk.

Ook interactie staat centraal met Cory & Chrissy. Stoere broer en ondeugend zusje zijn als setje verkrijgbaar en reageren dankzij hun ingebouwde skills op elkaar, zo is het geen moment saai met die twee.

De avonturen van Cory Carson komen samen in jouw woonkamer. Laat de pret beginnen. Het moet raar lopen, wil jouw kleine held zich vervelen met Cory en zijn vrienden in de buurt.
                                                                                       
Advies verkoopprijs: VTech Toet Toet Cory Carson losse auto’s € 9,95 per stuk. Toet Toet Cory Carson DJ Loco € 34,95, Brandweerkazerne Bumperdijk € 22,95 en Duo Cory & Chrissy € 14,95.


Meer weten?
http://www.vtechnl.com
http://www.facebook.com/vtechspeelgoed