Volgende woensdag in de zalen: BIGFOOT FAMILY, het vervolg op het succesvolle BIGFOOT JUNIOR. Deze avontuurlijke animatiefilm werd gemaakt d...

Bigfoot Family

Volgende woensdag in de zalen: BIGFOOT FAMILY, het vervolg op het succesvolle BIGFOOT JUNIOR. Deze avontuurlijke animatiefilm werd gemaakt door de Belgische animatiestudio nWAVE, dé expert in 3D-animatie, die eerder al verantwoordelijk was voor o.a. Corgi, Sammy 1 & 2, Flits en het Magische Huis en Fly Me to The Moon.

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden.    

De Vlaamse stemmencast bestaat uit een hele reeks bekende stemmen. Zo herneemt Roel Vanderstukken de rol van Bigfoot en is Tuur Verelst Adam. Lien Van de Kelder kruipt in het personage van Shelly, Ivan Pecnik neemt de rol van Wilbur voor zijn rekening en Sven De Ridder horen we als Trapper. Dieter Troubleyn leent zijn stem aan Connor Mandrake en Eline De Munck speelt Pam. Verder hoor je in de film onder andere ook Door Van Boeckel, Mike Laureys, Bert Van Poucke en Bert Vannieuwenhuyse.

De film is te zien in de Belgische bioscopen vanaf woensdag 5 augustus, zowel in 2D als 3D, in originele Engelse versie met BIL ondertitels, in Vlaamse versie en in Franse versie.Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/bigfoot-family