Ooooh, wat hou ik van de zomer. Er is maar één ding dat ik zou veranderen (naast corona dan): die vervelende muggen. Want... als we de mugge...

SOS muggen gesignaleerd!

Ooooh, wat hou ik van de zomer. Er is maar één ding dat ik zou veranderen (naast corona dan): die vervelende muggen. Want... als we de muggen mogen geloven, zijn Elien en ik lekkere stukken! We staan elke nacht weer vol muggenbeten. Pistal® stuurde ons een reddingspakket: een insectwerend product. Zou dat de muggen echt tegenhouden?


Wat vervelend: het gezoem van een mug 's nachts om je hoofd, de muggenbeten 's morgens op je armen en benen, de jeuk de hele dag door. Zomers zouden een stuk prettiger zijn als die vervelende muggen ons gerust zouden laten. 

Het uitgebreid Pistal®-gamma telt sprays, rollers én een elektrische verstuiver: allemaal van natuurlijke oorsprong.

Wij hebben de insectwerende Pistal® Familie in spray- én rollervorm uitgetest. Beide zijn erg handig. De spray kan je heel makkelijk aanbrengen en uitsmeren, ook de roller werkt heel erg goed. Voor mezelf vind ik de spray het handigst. Elien gebruikt liever de roller. Het product zou teken-, muggen- en andere insectenbeten voorkomen. En ja hoor, wanneer we ons voor het slapengaan insmeren met Pistal® Familie hebben we 's morgens geen enkele nieuwe beet. Oef! Geen jeuk meer! Het product werkt zo'n 8 uren, ideaal voor een hele nacht dus. 

 

 Het is handig aan te brengen, door het kleine formaat is de tube makkelijk mee te nemen wanneer je op reis gaat én niet onbelangrijk: het ruikt lekker naar eucalyptus.

Nieuw in het Pistal® Familie-gamma is de plantaardige elektrische verstuiver op basis van het natuurlijke citronella. Een heerlijke aromaverstuiver voor de omgeving. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact om de verstuiver in te pluggen. Het werkt onmiddellijk en dit gedurende 45 nachten. Ook handig!Meer weten?

Pistal.be