" Wij hebben met super veel plezier het doeboek van Tik Tak uitgeprobeerd ", vertelde mama Sylvie ons. Het Tik Tak kleuterdoeboek ...

Uren kleur-, plak- en speelplezier

"Wij hebben met super veel plezier het doeboek van Tik Tak uitgeprobeerd", vertelde mama Sylvie ons. Het Tik Tak kleuterdoeboek bevat 50 gevarieerde spelletjes voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar. Uren kleur-, plak- en speelplezier!

"Toen we het boekje in onze brievenbus vonden , was het gelijk dolle pret. Op het eerste zicht lijkt het een super leuk boekje, de stickertjes trekken de kinderen fel aan. Want stickertjes plakken vinden ze allemaal wel leuk", zegt mama Sylvie.

"Het boekje was natuurlijk bedoeld voor onze Oliver (3 jaar) om uit te testen, maar van zodra de andere 2 (7 en 8 jaar) het boekje zagen, wilden ze gelijk meedoen 🙈 De stickertjes plakken, vond Oliver super fijn om te doen. Het kleuren ging ook goed, maar binnen de lijntjes kleuren is nog niet zo gemakkelijk voor hem 😊.""In het boekje staan veel mooie en duidelijke prenten die Oliver goed kan benoemen en die hij herkent van op tv. Wanneer we even in het boekje gewerkt hebben, vraagt hij om naar Tik Tak te mogen kijken."


"Als ikzelf het boekje moet evalueren, vind ik het vanaf 2 jaar nog wat te vroeg om al goed in het boekje te werken. Maar we zullen zeker nog heel veel plezier kunnen beleven met het verdere plak en kleur werk, en het zal ook bijdragen in het leren tellen, want daarvoor staan er ook nog een heel deel oefeningetjes in. Misschien hier en daar een kort verhaaltje met een vrije kleur tekening erin zetten zou ook wel tof zijn, kinderen houden ten slotte ook graag van verhaaltjes voorlezen. Het Tik Tak doeboek is zeker een aanrader 😊. De kindjes vinden het een geweldig boekje."Het Tik Tak doeboek is te koop voor € 9,99 bij de boekhandel.


Meer weten?
https://www.standaardboekhandel.be/p/tik-tak--kleuterdoeboek-met-100-stickers-9789403219233