Met de stickerboeken Reis door de tijd leer je over enkele interessante periodes uit de geschiedenis, te beginnen met de verschillende dinos...

Reis door de tijd

Met de stickerboeken Reis door de tijd leer je over enkele interessante periodes uit de geschiedenis, te beginnen met de verschillende dinosaurussen die hier op aarde geleefd hebben. We gaven 3 stoere dino-fans de opdracht dit boek kritisch te onderzoeken.

"Reis door de tijd: De dinosaurussen is een dun boekje. Naast spelletjes bevat dit boek ook nog weetjes over deze grote dieren. Lander, onze vijfjarige, is plots heel geïnteresseerd in deze oude reuzen. En onze zevenjarige Rens heeft het boek ook al vastgenomen om de weetjes te lezen", vertelt mama Maider.

"De voorpagina belooft : boordevol spelletjes en weetjes. Gezien het om een dun boekje gaat, is het aantal spelletjes een beetje een teleurstelling, zeker in vergelijking met de andere spelletjesboeken die we mochten testen. (Daar lees je hier meer over.) Maar het is wel een fijne aanvulling en een leuk thema."


"Als extra bevat dit boek een aantal stickers die de kids kunnen plakken in het boek op de ontbrekende plaatsen. Er staan mooie grote en duidelijke tekeningen in. Het kleurenpalet is vooral groen, bruin, rood, ... Iets soberder dus dan de andere spelletjesboeken van Ballon waar de hele regenboog gebruikt wordt."


Er zijn 4 verschillende uitgaven: De dinosaurussen, De Middeleeuwen, Het Oude Egypte en Het Oude Rome. De boekjes kosten € 4,99 per stuk.


Meer weten?
https://www.ballonmedia.com/albums/Reis_door_de_tijd/de-dinosaurussen-9789403216393