Als distributeur van healthy drinks en snacks levert D-drinks normaal gesproken veel aan horeca. De lockdown deed hen creatief nadenken. Met...

Waar is da feestje?

Als distributeur van healthy drinks en snacks levert D-drinks normaal gesproken veel aan horeca. De lockdown deed hen creatief nadenken. Met de nieuwe drankboxen brengen ze de positiviteit aan huis! Met de treat-yourself-and-your-family box organiseer je een echte cocktailparty in je eigen tuin met je eigen bubbel. Wat wil je nog meer? Hapjes? In de box!

Ze lanceerden 3 boxen met verschillende soorten inhoud die je gratis thuis kan laten leveren. Bijvoorbeeld om thuis van heerlijke én trendy drankjes en snacks te genieten.

Juist nu we de deur niet uit mogen, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, samen te genieten en ook lekker te blijven bewegen. Daarom zit D-drinks zeker niet stil en hebben ze een webshop gelanceerd waar je terecht kunt voor de beste, bomvolle HEALTH AID KITS:


* Sportief thuis? Maak kennis met de stay-in-shape sport box, vol gezonde en functionele dranken en snacks. Geschikt voor zowel voor, tijdens als na het sporten. * Liever je immuunsysteem boosten? Dan is er de boost-your-immunity box. Een overvolle box met gezonde dranken en snacks die je energieniveau en weerstand een boost geven.

* Samen genieten blijft natuurlijk het leukst. Last-but-not-least is er ook nog de treat-yourself-and-your-family box. Deze box bevat heerlijke en gezondere dranken en snacks die je met het gezin kunt delen. 


Die laatste is onze absolute favoriet. Kijk snel hier wat erin zit! Je betaalt €39,50 per box en die wordt gratis aan huis geleverd. Daar drinken we er toch eentje op? Schol!


Meer weten?
https://www.d-drinks.be/be-nl/bestellen

Foto's?
D-drinks