Je wil je kinderen een mondmasker laten dragen? Hmmm... dat is niet evident. Het jeukt hier of daar, het spant en het is sneller weer uit da...

Een écht PLAYMOBIL mondmasker

Je wil je kinderen een mondmasker laten dragen? Hmmm... dat is niet evident. Het jeukt hier of daar, het spant en het is sneller weer uit dan aan? Misschien is het PLAYMOBIL Neus- en mondmasker dan wel iets voor jou? En mama, papa, oma of opa? Die dragen gewoon hetzelfde masker in een groter maatje!


PLAYMOBIL brengt nu ook neus- en mondmaskers op de markt. En nee, het is geen speelgoed! Het mondmasker is herbruikbaar. Het is makkelijk schoon te maken en daardoor erg zuinig en duurzaam. 

Elk gezicht is anders en daarom is dit mondmasker verkrijgbaar in 3 verschillende maten: small, medium én large. Dus ook mama, papa, oma en opa kunnen er eentje aandoen. Je kan kiezen uit verschillende kleurtjes: zwart, oranje, turquoise en grijs.

Eén Neus-en mondmasker kost € 4,99. Per verkocht masker gaat € 1 naar het Rode Kruis, maar... dit masker is niet in samenwerking met het Rode Kruis-Vlaanderen geproduceerd. Rode Kruis-Vlaanderen neemt dan ook geen verantwoordelijkheid over dit product en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de consequenties die voortvloeien uit het gebruik van dit product.De vraag naar deze PLAYMOBIL neus- en mondmaskers is erg groot. PLAYMOBIL werkt er hard aan om meer maskers te produceren om aan de hoge vraag te voldoen. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt. De leveringstermijn op dit moment bedraagt 6 tot 8 werkdagen.Meer weten?
https://www.playmobil.be/nl/online-shop/neus--en-mondmasker
 

Foto's?
PLAYMOBIL