Sonia Pypaert, bekend als creatieve ondernemende mama, schreef een praktische gids voor jonge moeders. Ze baseerde haar boek op haar eigen e...

Mama van 10.000 kindjes deelt haar ervaringen

Sonia Pypaert, bekend als creatieve ondernemende mama, schreef een praktische gids voor jonge moeders. Ze baseerde haar boek op haar eigen ervaringen als mama en eigenaar van de bekende babywinkel 'the baby's corner'. Daarnaast zat ze ook aan tafel met tal van aanstaande én ervaren mama's die nu al meer dan 20 jaar bij haar over de vloer komen.

Hoe bereid je je voor op het moederschap, misschien wel de mooiste reis van je leven? En wat staat je allemaal te wachten, zodra het zover is? In dit boek vinden mama’s (in spe) een eerlijk antwoord op al hun vragen.

De auteur deelt leuke tips en praktische checklists voor bij de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte. Vanuit haar jarenlange ervaring vertelt ze hoe je – ondanks vele vragen en kleine ongemakken – zo veel mogelijk kunt genieten van je zwangerschap, voor de baby een veilig nestje bouwt, de eerste kleertjes kiest en als nieuw gezin de wereld verkent.

Ze brengt ook haar eigen verhaal, onversneden en oprecht. Want bij het mama zijn komt nog heel wat meer kijken. Iedereen wil de allerbeste mama zijn. Maar wat is dat vandaag dan, een goede mama zijn? Zul je veranderen als vrouw en partner? En hoe ga je om met buikgevoel, vragen, compromissen en tegenslagen? Dit boek biedt antwoorden op deze vragen en is een onmisbare gids voor mama’s (in spe).

Wat is dat, het moederschap van vandaag? Hoe kan en moet je als vrouw vandaag alle verschillende rollen dragen? Ik ben naast mama ook ondernemer en maak van die combinatie mijn levenswerk. In dit boek wil ik dan ook mijn expertise en ervaringen delen met (bijna-) mama’s tijdens de voorbereidingen, zwangerschap en eerste weken en maanden na de bevalling.
 

Sonia Pypaert is mama van drie, onder wie een zorgenkind. Ruim twintig jaar geleden begon ze de bekende babywinkel the baby’s corner, als antwoord op haar eigen noden en zorgen tijdens haar prille moederschap. Ze bevindt zich er dagelijks ‘onder mama’s’ en is een grote steun voor zowel aanstaande als ervaren mama’s (en papa’s natuurlijk!). 

Het boek is te koop voor € 21,99 in de boekhandel.

 

Meer weten?
www.soniapypaert.be

Foto?
Lannoo