Het wordt een drukke zomer voor K3. Naast de start van de opnames voor de nieuwe K3 film - Dans van de Farao, komen Hanne, Marthe en Klaasje...

Doe mee in de nieuwste videoclip van K3

Het wordt een drukke zomer voor K3. Naast de start van de opnames voor de nieuwe K3 film - Dans van de Farao, komen Hanne, Marthe en Klaasje ook met een nieuwe zomersingle. Voor de bijhorende videoclip roept K3 de fans in Nederland en Vlaanderen op om strandfoto’s in te sturen van de voorbije zomer(s). ‘’We hopen zo toch een zomer vol met herinneringen te maken’’, klinkt het bij K3.

Klaasje: “De zomer van 2020 ziet er waarschijnlijk anders uit dan normaal. We dromen samen van een zomer zoals hij was en zoals we die opnieuw zouden willen beleven.

Marthe: “Maar niet getreurd! Wij nemen binnenkort de videoclip op van onze nieuwste zomersingle. En we kunnen alvast zeggen dat dit een heus feestje wordt.

Hanne: “En daarvoor roepen we de hulp in van onze Vlaamse en Nederlandse fans. Wij willen hen vragen hun mooiste strandfoto’s in te sturen. Die worden namelijk vertoond in onze videoclip.


Klaasje: “Zo kunnen we samen toch nog genieten van het gevoel van zon, zee en strand!


https://studio100.com/be/nl/algemeen/k3zomersingle

Fans, van jong tot oud, kunnen hun oude strandfoto’s tot en met 27 mei insturen via studio100.com/k3zomersingle.

De nieuwe zomersingle van K3 is vanaf 10 juni te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer. De bijbehorende videoclip, met foto’s van de fans, is vanaf 12 juni te zien op Studo 100 TV, het Youtube kanaal van K3 en de gratis Studio GO app.Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen/k3zomersingle


Foto's?
Studio 100