Tijdens de lockdown trakteert Technopolis je op een dagelijkse portie experimenten die je perfect thuis kan uitvoeren. Ook met materiaal dat...

Meer tijd om te experimenteren!

Tijdens de lockdown trakteert Technopolis je op een dagelijkse portie experimenten die je perfect thuis kan uitvoeren. Ook met materiaal dat je meestal wel ‘in je kot’ liggen hebt, kan je namelijk heel creatief omspringen.

Volg Technopolis op TikTok, Facebook, Instagram of Youtube en laat je elke dag inspireren door nieuwe proefjes! Met Pasen in aantocht komen er tot het einde van de paasvakantie een hele reeks keitoffe experimenten met eieren.

Duik in de proefjesdatabank! Speciaal voor jou verzamelde Technopolis al de beste proefjes op één plek. Doorloop alle stappen en ontdek de wetenschap achter elk experiment.
Probeer de experimenten zelf uit en post het resultaat op sociale media. Tag Technopolis, en je krijgt een gratis ticket opgestuurd! 
Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Doe dan mee aan de Dopper Changemaker Challenge Junior! Technolpolis daagt je uit om creatieve oplossingen te bedenken om het milieu van wegwerplastic te redden. En wie weet, ben je erbij op de finale, waar je jouw idee mag uitwerken tot een echt prototype, aangemoedigd door niemand minder dan TikTokkers Celine & Michiel en juryvoorzitter Bartel Van Riet.En wil je meer weten(schap) over corona? Ontdek de blog! In de wekelijkse blogposts werpt Technopolis licht op vragen zoals:
* Leven virussen of zijn ze dood?


* Zijn er ook positieve gevolgen aan de corona-pandemie?

Heb je zelf vragen voor de wetenschappers? Stuur ze naar contentmakers@technopolis.be!Meer weten?
https://www.technopolis.be/nl/

Foto's?
Technopolis