In deze bijzondere tijden is het belangrijk dat je kinderen op een originele manier plezier kunnen blijven beleven. Met de nieuwe inkleur ap...

Fraaie kleurprenten

In deze bijzondere tijden is het belangrijk dat je kinderen op een originele manier plezier kunnen blijven beleven. Met de nieuwe inkleur app van Kiddi Games kunnen ze niet alleen prenten kleuren en tekenen maar wordt ook hun creativiteit gestimuleerd met behulp van leuke stickers, tekstballonnen en bijpassende kaders. Ideaal om verjaardagskaarten te delen met hun beste vriendjes of om in contact te blijven met oma en opa!


Al een aantal jaar heeft Kiddi Games een uitstekende website met originele kleurprenten: kiddikleurprenten.be. Kinderen hebben daar de keuze uit meer dan duizend gratis handgetekende kleurprenten, spelletjes en knutselwerkjes waar ze uren creatief mee bezig kunnen zijn.

Door het succes van deze site was het een logische stap om dit verder te zetten in de wereld van de apps: de Kiddi inkleurapp werd geboren. Kinderen kunnen nu op elke denkbare plaats kleuren en creatief zijn. Bij Kiddi ligt de focus op originaliteit, daardoor gaan we ook met deze app verder dan de reeds bestaande digitale kleurboeken.De tekeningen sluiten nauw aan bij de leefwereld van de kinderen en zo vinden ze makkelijk passende onderwerpen om mooie kleurprenten te maken die ze dan naar opa, tante of hun beste vriendje kunnen sturen.

Je kan ervoor kiezen om de kleurprent in te kleuren, maar je kan ook nog zelf tekenen met potlood, stift en penseel. Door stickers toe te voegen kan je de kleurprent nog speelser maken. Wil je een persoonlijke boodschap meegeven, gebruik dan de tekstballonnen. Vlak voor het verzenden of bewaren van je kleurprent kan er nog een keuze gemaakt worden uit verschillende kaders om de kleurprent nog fraaier te maken. Verschillende versies van eenzelfde kleurprent worden automatisch bewaard in een galerij, zodat meerdere kinderen in een gezin of groep de app kunnen spelen.De basisversie van de Kiddi inkleurapp is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Omdat er bewust gekozen werd om geen reclame te tonen in de Kiddi inkleurapp kan je via een éénmalige betaling de volledige versie van de app gebruiken. De gratis versie bevat 9 kleurprenten, 2 stickers, 1 tekstballon en 2 kaders. De volledige betalende versie bevat momenteel 108 kleurprenten (van makkelijk naar moeilijk), 34 stickers, 12 tekst-ballonnen en 12 frames. De volledige versie wordt regelmatig aangevuld met nieuwigheden.
Meer weten?

https://kiddicolour.com/nl/

Foto's?
Kiddi