Je peuter bezighouden is niet altijd eenvoudig. Peuters kunnen zo snel afgeleid zijn en krijgen prikkels van overal. In het boek Mijn peut...

60 leuke en creatieve spelletjes voor je peuter en kleuter

Je peuter bezighouden is niet altijd eenvoudig. Peuters kunnen zo snel afgeleid zijn en krijgen prikkels van overal. In het boek Mijn peuter speelt! kan je maar liefst 60 toffe en originele spelletjes terugvinden om samen met je peuter of kleuter te doen, allemaal uitgetest door auteur Paulien De Smet. Alle spelletjes zijn gemakkelijk te maken met materiaal die je thuis hebt liggen, zoals wc-rolletjes, droge pasta of oorstokjes en geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Have fun!

Je kleintje bezig houden is niet altijd even eenvoudig, maar dankzij dit boek heb je een heleboel idee├źn bij de hand. Mijn peuter speelt! bevat 60 leuke en creatieve spelletjes voor je peuter en kleuter. Sommige zijn heel eenvoudig, andere vragen iets meer voorbereiding, maar fun voor je peuter is verzekerd!

 
Raamverven, een voelbord, 'versier het schaap', een vormenbord of zelf maanzand maken... dit en nog veel meer vind je in Mijn peuter speelt!Het boek kost € 15,99.


Meer weten?

https://www.lannoo.be/nl/mijn-peuter-speelt?utm_medium=email

Foto's?
Lannoo