In het najaar van 2019 bracht Josje Huisman het boek Goed bevallen? uit, een naslagwerk met alles wat je wilt weten als je zwanger bent, geb...

Goed bevallen? Na het boek de podcasts

In het najaar van 2019 bracht Josje Huisman het boek Goed bevallen? uit, een naslagwerk met alles wat je wilt weten als je zwanger bent, gebaseerd op haar eigen ervaringen als (toekomstige) moeder. Omdat dit smaakte naar meer, en gezien vele vrouwen zich herkenden in haar verhaal, is er nu een vervolg. In vijf podcasts nemen Josje en enkele zelfstandige vroedvrouwen je mee doorheen de zwangerschap en de grote dilemma's waar je soms mee geconfronteerd wordt.

Josje Huisman ontdekte tijdens haar zwangerschap een hele nieuwe wereld. Een wereld vol gevoelens en hormonen, maar ook ook een wereld vol informatie. Overal waar je komt, krijg je als zwangere vrouw (vaak ongevraagd) advies en suggesties. Door al die goedbedoelde raad is het moeilijk door de bomen het bos te zien, en weet je niet altijd welke mogelijkheden er zijn.
 

Naast het boek biedt ze nu ook in de podcasts een antwoord op veelgestelde vragen. Ze wordt daarbij ondersteund door zelfstandige vroedvrouwen Leentje Van Dijck en Nathalie Baeyens.

In 5 afleveringen behandelt ze de belangrijkste thema's die ook in het boek terugkomen:
Aflevering 1: Voorbereiding is alles (maandag 24 februari)
Aflevering 2: Geboortewensen (maandag 2 maart)
Aflevering 3: De bevalling zelf (maandag 9 maart)
Aflevering 4: Borst of fles (maandag 16 maart)
Aflevering 5: Dragen en troosten (maandag 23 maart)Meer weten?
https://www.pelckmansuitgevers.be/nl/nieuws/goedbevallen-de-podcast

Foto's?
Pelckmans