Wat moet je doen als je kind een allergie heeft? Hoe pak je best het bedplassen aan? En wat moet je doen bij een insectenbeet? Kinderen zijn...

Proefkonijn gezocht: Eerst Hulp Bij Kleine Kinderen

Wat moet je doen als je kind een allergie heeft? Hoe pak je best het bedplassen aan? En wat moet je doen bij een insectenbeet? Kinderen zijn onze schatten, maar tegelijk zijn ze ook onze grootste zorg. Hoe goed we ze ook in de gaten houden, soms zijn ongelukjes niet te vermijden. 


Vanuit haar expertise geeft Sofie Vanderoost meer informatie voor verschillende ongelukjes, zoals een splinter in de vinger, een schaafwonde of een brandwonde tot het reanimeren van je baby... alles wordt behandeld! De bestseller werd niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar ook alle informatie werd grondig gecontroleerd, aangevuld en geüpdatet waar nodig.

EHBK ofwel Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen is een onmisbaar naslagwerk voor elk gezin, crèche of school. Omdat sommige kinderen de gave hebben om hun (groot)ouder, oppas of juf te slim af te zijn, is een boek zoals EHBK noodzakelijk in de boekenkast. Van banale kwaaltjes of kleine ongelukken tot levensbedreigende situaties; wanneer moet je een arts inschakelen, hoe reanimeer je je baby.

Een beet of allergie? Bedplassen? Verband of geschaafd? Getest op kinderen zkt een gezin met kinderen tot 8 jaar dat dit boek wil lezen en beoordelen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wanneer jij dit boek goed had kunnen gebruiken. Reageren kan tot en met dinsdag 18 februari. 


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/ehbk-eerste-hulp-bij-kleine-kinderen-0?utm_medium=email