Kledingketen Bristol pakt voor de feestdagen uit met een hele collectie aan heerlijk zachte sloefen: van hondensloefen en rendieren tot zelf...

Welk type sloef ben jij?

Kledingketen Bristol pakt voor de feestdagen uit met een hele collectie aan heerlijk zachte sloefen: van hondensloefen en rendieren tot zelfs alpacamodellen. Bij Bristol vind je sloefen voor jong en oud. Met dé grote sloefenquiz kan jij jouw enige echte Bristol-pantoffel vinden.

Nu de dagen korten en de avonden in de zetel langer zijn, is het een must om je voeten lekker warm te houden. Hier heeft Bristol dé oplossing voor. Met een uitgebreid gamma aan pantoffels voor zowel papa, mama als de kinderen, is er voor ieder wat wils.

Met Bristols grote sloefenquiz gaat Bristol op zoek naar welke soort pantoffel jouw favoriet is en welk type sloef jij in huis bent. Om een antwoord te vinden op deze vragen, kan jij dé grote sloefenquiz van Bristol invullen en zo jouw match made in heaven te weten komen. Klik hier om de test te doen en wie weet win je je favoriete paar sloefen!


Meer weten?
https://bristolshop.be/

Foto's?
Bristol