Wat komt er aan de muur van de babykamer/kinderkamer? Dat heb je jezelf vast al afgevraagd. Een leuke muur maakt de kinderkamer af. Het is...

Proefkonijn gezocht: VW-bus prikbord

Wat komt er aan de muur van de babykamer/kinderkamer? Dat heb je jezelf vast al afgevraagd. Een leuke muur maakt de kinderkamer af. Het is de finishing touch. En wat dacht je van zo'n touch in de vorm van een VW-busje?


Bij Poekkepoek kan je kiezen uit praktische duurzame muurdecoratie voor de kinderkamer of tienerkamer. Voor ieders wat wils. Ze maken onder andere houten prikborden in verschillende thema figuren: auto, dino of paard. VW-bus, flamingo of ballerina?


Hout is een heerlijk materiaal in huis. Mooi van zichzelf en het creëert een rustige en prettige sfeer. Stoere jongens en lieve meisjes halen hun hartje op bij al deze prachtige muurdecoratie.

Getest op kinderen heeft de prikborden van Poekkepoek al getest én goedgekeurd! Dat lees je hier. "Het prikbord is heel mooi afgewerkt, echt waar! Deze prachtige afwerking van de toch moeilijke vorm vind ik de grote troef. Het lijkt me heel wat om dit zo mooi tot in de puntjes af te maken." En raad eens... we gaan opnieuw op zoek naar een proefkonijn om een prikbord uit te testen. Deze keer een VW-busje.


Getest op kinderen zkt een toffe kinderkamer waarin alleen het VW-busje prikbord (110cm x 55cm) nog aan de muur ontbreekt. Heb jij zo'n kamer? Wil jij zo'n prikbord? Stel je dan snel kandidaat! Jij krijgt het prikbord in ruil voor een mooie reeks scherpe foto's die geschikt zijn voor de webshop en sociale media van Poekkepoek.

Je kan je kandidaat stellen per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en post een foto van dat plekje op je kamer waar het prikbord zou stralen. Reageren kan tot en met dinsdag 29 oktober.


Meer weten?
https://www.poekkepoekshop.be/

Foto's?
Poekkepoek