Nog tot en met 3 november neemt de Hanlloweengekte bezit van het Domein van de Grotten van Han. Kleurrijke decors, ludieke animaties en sp...

De geest van Hanlloween zweeft over het Domein!

Nog tot en met 3 november neemt de Hanlloweengekte bezit van het Domein van de Grotten van Han. Kleurrijke decors, ludieke animaties en spannende Hanlloween avondshows doen klein en groot griezelen van plezier!

Sinds verschillende jaren genieten de bezoekers van de Hanlloween sfeer. Een heuse traditie waarbij de hele familie samen spookachtige en grappige avonturen beleeft.

Tijdens deze donkere en mysterieuze dagen zijn de klassieke bezoeken aan het Wildpark en de Grot lichtjes verstoord. Verschillende mythische en vreemde wezens hebben het Domein in hun grip…Onder het wakende oog van de wilde beesten in het Wildpark, zweven magische bosgeesten langs de paden en doorheen het struikgewas... De Grot is omgetoverd tot een spookhuis,waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen. De geheimzinnige Hanlloween sfeer heeft duidelijk bezit genomen van de omgeving! En voor diegene die er maar niet genoeg van krijgen is er nu ook het “Hol van de Trollen”, een ontmoeting met louche schepsels langs de geheime gangen van de Grot!Op  30  en  31  oktober  en  op  1  en  2  november  2019  beleef  je  een  spannende  avond  op  het Domein  van  de  Grotten  van  Han. Tijdens  deze griezelige  wandeling ontmoet  je de huiveringwekkende  bewoners  van  het  donkere  woud.  Een  waardevol  kristal is  verdwenen! Durf  jij  de  heksen,  ratten,  vampieren  en  vele  andere  duistere  wezens  te  trotseren  om  het kristal terug te vinden?

En  voor  alle Hanlloweenmonsters  die  na  dit  avontuur  grote  honger  hebben  is  er  het restaurant Le  Pavillon, gelegen  aan  de  uitgang  van  de  Grot waar  je  na  afloop van  je  bezoek van een lekker Hanlloweenhapje kan nagenieten!Meer weten?
http://www.grotte-de-han.be/nl/animaties/hanlloween-avondshows

Foto's?
Grotten van Han