Wat is er beter dan een leuk spelletje om groot en klein enthousiast te maken voor sport? Na een lange winter motiveert DECATHLON jong en ou...

Vakantie in eigen tuin

Wat is er beter dan een leuk spelletje om groot en klein enthousiast te maken voor sport? Na een lange winter motiveert DECATHLON jong en oud om de longen vol frisse buitenlucht te pompen en in groep of alleen te spelen. Met ondermeer GEOLOGIC, KIPSTA en OXELO belooft DECATHLON jou een zomervakantie vol speelplezier waar sport en ontspanning centraal staan.

Sporten in de tuin, dat is plezier voor heel de familie! Verdeel je in twee teams en maak je klaar voor een setje badminton of Kubb. Of waarom niet met z’n allen op de trampoline? Eén ding is zeker: deze zomer wordt jouw tuin omgetoverd in een waar speelparadijs.


Voel je kriebels om meer te bewegen? Kies dan voor tafeltennis, een sport die voor elke leeftijd wat te bieden heeft. Bij zonnig weer is er, zelfs voor fervente tafeltennissers, de PPT130. Zit het Belgische weer niet mee ? Dan is er de indoor Free Tafeltennistafel die je gemakkelijk kunt uitzetten en opvouwen na gebruik. Heb je binnen niet zoveel plaats? Decathlon ontwikkelde de paperpong, gemaakt uit karton, die je toe laat waar en wanneer te spelen.In team of alleen kan je ook een balletje slaan met Woody Ball’s Back en dit op eender welke ondergrond. Hetzelfde boemerangeffect creëer je bovendien gemakkelijk met de schuimstof boemerang die ideaal te gebruiken is bij minder wind.De zomer is de ideale periode om zich te verplaatsen met een step of rolschaatsen. Bij je zoektocht naar een duurzaam, schoon en wendbaar vervoersmiddel voor in de stad, biedt DECATHLON verschillende opties voor klein en groot!Dankzij de OXELO freesstylestep krijgen de allergrootsten reeds van jongs af aan hun eerste tricks onder de knie in het skatepark, de speelplaats of de stad. Voor de allerkleinsten is er de driewieler step met lichtgevende wieltjes die oplichten bij beweging!

Back to the seventies met deze vintage rolschaatsen. De rolschaats 100 heeft soepel rollende wielen en een stijlvolle look! Toch liever fan van skeelers? De kinderskeelers Fit 3 zijn comfortabel en groeien bovendien mee met je kind.Beoefen je tijdens het jaar een sport en las je tijdens de zomervakantie een pauze in? Waarom geef je geen zomerse wending aan je huidige sport? Het is nog zoveel leuker om je sport samen onder vrienden of met het gezin te spelen.

Heb je tennis of volleybal reeds onder de knie? Dan heb je vast en zeker aanleg voor beachtennis- en volleybal. De beachtennis set Woody Rackets is een onmisbare set om kennis te maken met beachtennis. Roep je vrienden bijeen voor een spelletje beachvolleybal! Je hebt enkel een beachvolleybalnet- en bal nodig! Of wat dacht je van een setje beach rugby?Snuif de sfeer van La douce France op aan de Belgische kust met een setje petanque. Voor de kleinsten zijn er de petanqueballen in kunststof die ideaal zijn om rustig kennis te maken met het spel.Een overzicht:
Badmintonnet €15
Kubbspel €30
Trampoline 240 €140


Oxelo freestylestep €99
Step expert light neon pink €60

Oxelo rolschaatsen 100 €45 
Beachtennis set €6
Beachvolleybalnet €10
Bal strandrugby €7

Set 8 petanqueballen €20
8 kunststof petanqueballen €5Meer weten?
https://www.decathlon.be/nl/

Foto's?
Decathlon