In vijf verhaaltjes verleidt Evy je kind om onbewust ontspannende yogahoudingen aan te nemen. Beleef de verhaaltjes samen en gebruik de extr...

Proefkonijn gezocht: KINDERYOGA

In vijf verhaaltjes verleidt Evy je kind om onbewust ontspannende yogahoudingen aan te nemen. Beleef de verhaaltjes samen en gebruik de extra tips, de mooie kleurplaten en de fijne spelletjes om de zintuigen te prikkelen. 


Evy Gruyaert, in Vlaanderen en Nederland bekend van Start to Run, doet al jaren aan yoga. Ze behaalde het diploma van yoga teacher en startte met een online yoga platform.

KINDERYOGA doet je samen met je kind bewegen en ontspannen. De leuke verhaaltjes vormen de ideale context voor kinderyoga. De ontspannende oefeningen en verhaaltjes worden aangevuld met speelse illustraties van Emma Thyssen. En check zeker ook de bijhorende filmpjes waarin Evy de yogaposes voordoet.


Drie superschattige en ondeugende vriendjes, een teckel, een nijlpaard en een stokstaartje, doen met jullie mee!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een portie kinderyoga. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jij doet om te ontspannen! Reageren kan tot en met dinsdag 18 juni.


Het boek is te koop voor € 17,99.
 

Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/kinderyoga

Foto's?
Lannoo