Heeft jouw tiener al een eigen smartphone? Dan zijn de unieke en gepersonaliseerde smartphonehoesjes van CaseCompany misschien wel iets voor...

Unieke en gepersonaliseerde smartphonehoesjes

Heeft jouw tiener al een eigen smartphone? Dan zijn de unieke en gepersonaliseerde smartphonehoesjes van CaseCompany misschien wel iets voor hem/haar? Een trendy hoesje met je initiaal én je naam. Hoe gepersonaliseerd is dat?


Het Gentse bedrijf CaseCompany lanceert met Monograms een nieuwe manier om je smartphonehoesjes te personaliseren. Aan de hand van tien unieke designs zet je nu je initiaal samen met je naam of andere tekst op een trendy hoesje.

Je ziet het tegenwoordig altijd en overal: gepersonaliseerde smartphonehoesjes, laptop covers, power banks en noem maar op. Voor veel mensen is het personaliseren van hun technische snufjes en bijhorende accessoires een vorm van zelfexpressie geworden, een manier om hun identiteit naar buiten te brengen. Op die groeiende trend van personalisatie spelen Bram Laebens en Arend Pijls van het Gentse CaseCompany al vijf jaar bijzonder goed in. En met hun nieuwe feature Monograms gaan ze nog een stapje verder in de juiste richting. 


 
Het concept is heel eenvoudig: Je zoekt je favoriete ontwerp uit tien verschillende stijlen (van abstract en elegant tot artistiek en exotisch), je kiest een letter of initiaal die een centrale plaats zal krijgen op het hoesje en die vul je verder aan met je (volledige) naam die onder of door de letter komt te staan, afhankelijk van het ontwerp dat je kiest. Via de webtool kan je de gewenste tekst bij het gekozen ontwerp ingeven om een preview van je hoesje te zien te krijgen. Sinds de oprichting in 2014 biedt CaseCompany trendy smartphone hoesjes, tablet cases, laptop sleeves en allerlei handige accessoires aan. Tot nu toe kon je bij CaseCompany niet enkel terecht voor een gewone, trendy collectie, maar ook voor citymarble én gepersonaliseerde hoesjes. De oprichters waren echter al een tijdje op zoek naar een nieuwe en originele manier om het personaliseren van smartphonehoesjes nog unieker én eenvoudiger te maken. Het resultaat: Monograms.
 

Bij CaseCompany houden we ervan om de creativiteit van onze klanten te stimuleren. Als we iedereen de kans willen geven om zelf iets leuks te ontwerpen, dan is het vooral belangrijk om sterk in te zetten op toegankelijkheid. En in dat opzicht is Monograms perfect. Het is niet enkel bijzonder makkelijk te maken als klant, maar ook gewoon een unieke uitbreiding van ons aanbod”, aldus Bram Laebens, mede-oprichter van CaseCompany. 


Monograms zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar via CaseCompany.be voor €24,95.


Meer weten?
CaseCompany.be
 
Foto's?
CaseCompany