Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kind...

Proefkonijn gezocht: Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes

Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kinderen. Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten! 

Elk kind krijgt zijn eigen water-shooter. Richt op de spinners of schiet in de roos om de hangende emmers te vullen, die water in de onderliggende boten morsen. Wees de eerste die de middelste pijler helemaal met water vult om je vrienden te laten genieten van de waterspuiter in het midden!
Dit is één van de weinige watertafels die ook een multiplayer-game is! De Battle Splash watertafel kan aangesloten worden op de tuinslang en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Getest op kinderen zkt een échte waterrat voor de Splash-battle. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wie jij zou uitdagen voor deze Splash-battle! Reageren kan tot en met dinsdag 11 juni.

De adviesverkoopprijs van deze Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes bedraagt € 69,95.


Meer weten?
https://www.littletikes.be/

Foto's?
Little Tikes