Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide in de Schorre omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinder...

Proefkonijn gezocht: Schorremorrie

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide in de Schorre omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met het hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! 

Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.


"Er zijn dit jaar weer talloze springkastelen zoals de ‘piggy bouncer’. De ‘yuha beestjes’ zijn er ook weer, dit zijn mechanische dieren waar kinderen samen of zonder ouders op kunnen om een toertje te maken. Dit jaar is onze water attractie ook weer van de partij, dit is een springkasteel in de vorm van een krokodil waar water op gespoten wordt. Bij de workshop gekke haartooien kunnen kinderen hun kapsel laten omtoveren met gekke attributen. Er is weer een go-cart parcours voorzien dit jaar, en de mobiele kinderboerderij is er ook! En dit jaar is er ook nog een verrassing van formaat!", vertelt Sarah Van Peeterssen.


Koop je ticket in voorverkoop aan € 5 per persoon. Indien het evenement niet uitverkocht is op voorhand, kan je aan de kassa nog tickets kopen aan € 7 per persoon. Kinderen t.e.m. 3 jaar hoeven geen ticket te kopen. Heb je een lidkaart van Natuurpunt, Gezinsbond of Prova? Geniet dan van € 1 korting per persoon! 


Schorremorrie is een organisatie van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre i.s.m. Gezinsbond.

Getest op kinderen is al enkele jaren op rij aanwezig op dit niet te missen evenement. Lees hier de avonturen van Emma en Lore, en hier die van Pepijn, Rube, Senne en Lore.


Getest op kinderen mag, naar goede traditie, weer een knotsgek gezin naar deze leuke familiedag sturen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, via mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw gezin zo knotsgek maakt. Reageren kan tot en met dinsdag 4 juni.


Meer weten?

Foto's?
De Schorre