Opgroeien tussen de mooiste boeken die er zijn, dat wens je toch ieder kind toe? Met de actie 'Geef een boek cadeau' koop je Kikker...

Geef Kikker cadeau

Opgroeien tussen de mooiste boeken die er zijn, dat wens je toch ieder kind toe? Met de actie 'Geef een boek cadeau' koop je Kikker is Kikker voor slechts 2 euro, want elk kind verdient het om mee de avonturen van Kikker te beleven!

Voor een heel klein bedrag zijn de 2 boeken Kruistocht in spijkerbroek en Kikker is Kikker te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken, ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.

In deze boekhandels kun je de cadeauboeken aan hun stuntprijs (€2,50!!) vinden. Sommige van deze boekhandels zullen zelfs de mogelijkheid geven om de boeken te doneren. Als je dus heel graag wilt geven, maar je niet weet aan wie, zorgt de boekhandel ervoor dat jouw cadeau bij een kind terecht komt dat het echt nodig heeft.


Kikker is Kikker werd bekroond met een Gouden Penseel en is samen met vele andere Kikker boeken in meer dan 50 talen vertaald. Intussen heeft Kikker zijn eigen serie op Netflix gekregen. Elk kind verdient het om mee de avonturen van Kikker te beleven.
Meer weten?
http://geefeenboekcadeau.nl/