Met de zomer in aantocht heeft consumentenorganisatie Test-Aankoop verschillende zonneproducten getest. Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 5...

‘Beste van de Test’

Met de zomer in aantocht heeft consumentenorganisatie Test-Aankoop verschillende zonneproducten getest. Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ behaalde de beste score in het onderzoek van Test-Aankoop.

Dat bestond uit 3 delen: een onafhankelijk labo waarin de efficiëntie van de UVA- en UVB-filters werd vastgesteld, een consumentenpanel dat het product op textuur, absorptie en sensorialiteit beoordeelde en een analyse van de volledigheid van informatie op het etiket. De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ behaalde een eindscore van 71 en is daarmee de beste van de Test.

De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ biedt een hoge bescherming voor de lichte en gevoelige kinderhuid met een uitgekiende combinatie van UVA- en UVB-filters en vitamine E. De formule is waterresistent, plakt niet en zit in een praktische spray, die erg handig is om aan te brengen.

Het is belangrijk om kinderen herhaaldelijk en royaal in te smeren, tijdens een dagje strand, maar zeker ook bij het fietsen of wandelen vangen kinderen ongemerkt een hoop zonnestralen op. Dankzij Kruidvat hoeft dat geen dure zaak te worden!

Gebruik voor kinderen een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van minstens 30. Smeer je kinderen in vóórdat ze de zon in gaan. Zo kan de crème goed intrekken. Smeer overal, dus ook de neus, oren en lippen. Smeer kinderen in voordat ze kleding aantrekken. Zo weet je zeker dat er geen plekjes worden overgeslagen en voorkom je vlekken in kleren. Herhaal het smeren iedere 2 uur, of vaker na zweten, zwemmen, afdrogen of het sporten.


Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ kost € 8,99. De Solait Kids Sun Spray is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be.Meer weten?
www.kruidvat.be

Foto's?
Kruidvat