Daar is de lente, daar is de zon! Het insmeren kan weer beginnen! Veilig de zon in? Dat kan met Kruidvat Solait. Is het insmeren bij jullie ...

Wat je ook doet, smeer goed!

Daar is de lente, daar is de zon! Het insmeren kan weer beginnen! Veilig de zon in? Dat kan met Kruidvat Solait. Is het insmeren bij jullie soms ook een heel gevecht? Misschien kan de groene foam daar verandering in brengen? Wat je ook doet, smeer goed!


In het reeds uitgebreide assortiment komen nieuwe producten van Solait waarmee je goed beschermd de zon in kunt. Bovendien moet je al bij de allereerste zonnestralen smeren. Eén van de nieuwigheden is Kruidvat Solait Kids Sunfoam coloured SPF 50+ Very High. De gekleurde foam zorgt voor insmeerplezier bij de kleintjes. Het product is makkelijk te verdelen op de huid en plakt niet. De groene kleur verdwijnt kort na het insmeren. De foam bevat een combinatie van UV filters die directe bescherming geven, vitamine E en is extra water resistent.

Dit voorjaar kun je kiezen uit de nieuwe Solait Face BB Cream SPF30 met TagraCaps, Solait Zonnebrandspray Summergold met SPF30 en voor kinderen extra bescherming met de Solait Kids Sunfoam SPF50+ met gekleurde foam.


Kruidvat Solait Kids Sunfoam coloured SPF 50+ Very High kost € 8,49 en is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be.



Meer weten?
https://www.kruidvat.be/nl/kruidvat-solait-kids-spf50-funny-green-sunfoam/p/4701635

Foto's?

Kruidvat