De Paasvakantie is begonnen! Twee weken genieten van de leukste activiteiten bij jou in de buurt! Weet jij al wat je gaat doen? Ontdek hier ...

Paasvakantie met Studio 100

De Paasvakantie is begonnen! Twee weken genieten van de leukste activiteiten bij jou in de buurt! Weet jij al wat je gaat doen? Ontdek hier 6 superleuke Studio 100 - tips.

Ketnet Musical TROEP!
Maak je klaar voor een spetterend zang- en dansspektakel op 20 april in Oostende. Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen en een straffe nieuwe jongerencast geven het beste van zichzelf in deze nieuwe musical. 

Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/ketnet-musical-troep 20 jaar K3
K3 bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd in het Studio 100 Pop-Up Theater. In deze spectaculaire show met rijdende tribunes, gigantische LED schermen en de grootste hits, nemen Hanne, Marthe en Klaasje je mee naar het Land van de Regenboog. Vier jij mee?

Meer weten?
https://20jaark3.com/be/nl/shows/benl-k3-show 

Piet Piraat en de Toverlantaarn
Schip ahoy piraatjes, maak je klaar voor een interactieve show vol hits, dans en stoere piratenverhalen! Piet Piraat en zijn vrienden vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze al op hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een toverlantaarn.

Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/piet-piraat-show 

Bumba au pays des rêves
Het leukste clowntje ter wereld is deze vakantie terug te vinden in verschillende theaters in Brussel en Wallonië. Ga met Bumba en zijn vriendjes naar Dromenland en kom na de show naar de meet & greet.

Meer weten?
https://studio100.com/be/fr/general/spectacles/bumba-show 


K3 Pannenkoekenfestijn
Bij een feest hoort natuurlijk lekker eten! Kom naar het K3 Pannenkoekenfestijn en smul van een heerlijk verjaardagsbuffet. Zin in iets hartigs of eerder iets zoet? Er is aan iedereen gedacht. Reserveer op voorhand je tafel en maak je showbezoek compleet!

Meer weten?
https://20jaark3.com/be/nl/pannenkoekenfestijn

Nachtwacht: De Poort der Zielen
De allereerste Nachtwachtfilm mocht intussen al 250 000 bezoekers verwelkomen. Heb je de film nog niet gezien? Ga deze vakantie dan zeker kijken!

Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/nachtwacht
Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen

Foto's?
Studio 100