SmartMax's nieuwe "My First"-collectie bevat een aantal nieuwigheden voor maximaal avontuur. Een kans voor de kleintjes om ong...

Ontdek de pret van magnetisme met SmartMax

SmartMax's nieuwe "My First"-collectie bevat een aantal nieuwigheden voor maximaal avontuur. Een kans voor de kleintjes om ongelooflijke nieuwe wezens te ontmoeten.


SmartMax biedt magnetische constructie speelgoed en stimuleert vele vaardigheden bij kinderen zoals visuele coördinatie, tastzin, logisch redeneren en creativiteit. Met de SmartMax "My First"-collectie kunnen jonge kinderen in alle veiligheid het plezier van het magnetisme ontdekken!My first Totem
Met de gloednieuwe My First Totem dompelen kinderen zich onder in een kleurrijke wereld en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan door hun eigen totems te creëren.
Bied uw kleintjes extra uitdagingen door ze aan te moedigen om de totems op de kaarten na te bouwen!

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99
My first Dinosaurs
Ontdek de dinosaurussen met SmartMax! De verschillende maten van deze wezens van weleer zullen het kind leren om onderscheid te maken tussen de verschillende groottes.
Daarnaast leren de kinderen over het bestaan van de dinosaurussen... een nieuw verhaal om te vertellen!

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99
My First Farm Animals
Het varken, het paard, de kip,... SmartMax heeft boerderijdieren aan de collectie toegevoegd. Met My First Farm Animals ontdekken kinderen het leven op de boerderij en creëren ze hun eigen wereld.

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99
My first Tractor Set
Als laureaat van Speelgoed van het jaar 2018 belooft My First Tractor Set uren en uren speelplezier. Dieren, tractors en aanhangwagens: peuters en kleuters kunnen de verschillende onderdelen samenstellen zoals ze zelf willen. Dankzij het magnetisme zullen ze makkelijk een tractor of een dier, de ene grappiger dan de andere, tot leven kunnen toveren!

Vanaf 18 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €24,99
My first Safari Animals
Neem uw kind mee op safari vanaf 12 maanden! Het is mogelijk met My first Safari Animals!
Deze nieuwe set is een geweldige manier om de dieren van de savanne te ontdekken: de giraf, de krokodil, de leeuw,..... Zelfs de lio-fanten zullen er deel van uitmaken! De lio-fanten? Een van de vele gekke combinaties die kinderen kunnen creëren, dankzij de magie van het magnetisme door de kop van de leeuw te combineren met de benen van de olifant.

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99€
My First Animal Train
My First Animal Train stelt de eerste trein voor die in elkaar kan gestoken worden en alle dieren in de wagons kan laden die het kind ook maar wil.
Zelfs de onderdelen van de auto's kunnen gecombineerd worden, wat het aantal mogelijkheden vergroot en het creëren stimuleert!

Vanaf 18 maanden.
Aanbevolen verkoopprijs: €29,99Meer weten?
https://www.smartmax.eu/nl.html

Foto's?

SmartMax