Kijk eens wat de ooievaar heeft gebracht! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken: BABY born® Surprise . D...

Nieuwe baby boordevol verrassingen

Kijk eens wat de ooievaar heeft gebracht! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken: BABY born® Surprise. Dit geweldige baby'tje bevat heel veel verrassingen.

Ten eerste kun je de stof eraf halen om naar de cocon van de baby te kijken. De pasgeboren schat kan een dutje doen als een vlinder, bloem, bij, eend of hotdog. Haar oogjes zijn nog dicht. Om te kijken welke kleur ogen ze heeft, moet je voorzichtig over haar oogleden vegen met een vochtige doek. Open vervolgens voorzichtig de cocon om haar huidskleur, haarkleur en kapsel te bewonderen. Is het een jongetje of een meisje, en welke kleur heeft het babyflesje?


De Surprise-baby's drinken graag water uit hun flesjes om daarna hun behoefte te doen in hun luiers, die van kleur veranderen en een mooi patroon laten zien. Zodra je alle kenmerken van de baby hebt ontdekt, kun je het geboortecertificaat invullen.


* BABY born Surprise
* Om mee te spelen en te verzamelen
* Met drink- en toiletfunctie, inclusief magische luier
* Afwisselend (rollen) spel met BABY born® stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathieBABY born Surprise bevat een cocon, luier, flesje, geboortecertificaat en een overzicht van alle baby's. De adviesprijs bedraagt € 12,99.Meer weten?
https://www.baby-born.com/

Foto's?

BABY born®