Senne ging voor ons aan de slag met het interactieve doe-het-zelf boek Op de bouwplaats   met gaatjesbord en bouwelementen: moeren, bouten...

Een wow-effect!

Senne ging voor ons aan de slag met het interactieve doe-het-zelf boek Op de bouwplaats  met gaatjesbord en bouwelementen: moeren, bouten, tandwielen, ... Met dit boek met uitvouwbare bouwplaats, compleet met voertuigen, bouwvakkers en materiaal, komt Senne op een speelse manier te weten hoe gebouwen tot stand komen.

"We kenden het product dat we mochten uittesten helemaal niet, we wachtten vol spanning de komst van ons boek af. De eerste indruk was heel geslaagd ! Een compacte doos vol verrassingen toen we het openden. Een tof boekje, een zakje vol materiaal en de grootste verrassing moest dan nog komen … Een doos waarvan je een straat kon maken met een echte school erin ! Senne was laaiend enthousiast", vertelt mama Ellemieke.


"Bij het uitduwen van alle bouwonderdelen hadden de kleine kleuterhandjes wel wat hulp nodig van mama en grote broer, vooral de kleine stukjes scheurden makkelijk toen je ze uit het dikke karton probeerde te duwen. Het bouwen van alle onderdelen ging vlot door het duidelijke stappenplan in het boekje. Sommige stukken schoven stroef in elkaar door het dikke karton, maar dit karton vinden wij vooral een pluspunt. Heel stevig materiaal om mee te spelen. Bovendien stimuleert dit materiaal de creativiteit en fantasie.""Eén grote troef geven, vinden we moeilijk, we kunnen er wel verscheidene opsommen: heel gedetailleerde tekeningen (waardoor Senne zich een echte bouwvakker voelde), compact en toch voldoende groot, kleurrijk en het staat gegarandeerd voor uren speelplezier!""
Dit product in 5 woorden? Verrassend, compact, veel speelplezier, origineel en creatief. Een leuk idee voor een cadeautje. Misschien ook een boek voor meisjes ontwerpen ? We hebben nog een klein nichtje, vandaar de vraag…"


"Een aanrader voor jong en oud, want ook grote broer van bijna negen heeft hier al veel mee gespeeld. Het openmaken van de doos geeft een wow-effect, het bouwen van alles is een leuke familieaangelegenheid en het speelplezier is eindeloos."


De verkoopprijs van dit interactieve doe-het-zelf boek Op de bouwplaats bedraagt 10 euro.


Meer weten?
https://www.standaarduitgeverij.be/boek/op-de-bouwplaats-9789002262203/