Een verse lading Poopsie producten zorgt voor een regenboog aan glinsterende kleurtjes in je woon- of speelkamer! Dat moet uitgetest worde...

Proefkonijn gezocht: nieuwe Poopsie producten

Een verse lading Poopsie producten zorgt voor een regenboog aan glinsterende kleurtjes in je woon- of speelkamer! Dat moet uitgetest worden! Zeker weten!


Met de Cutie Tooties Surprise™, pak je Unicorndrolletjes met glitters uit die je open kunt knippen met een schaar, of uit hun omhulsel kunt laten knallen met een lipje aan de onderkant om de slijmsurprise te onthullen. Knijp het slijm eruit voor een leuke en totaal unieke uitpakervaring! Het slijm met een geurtje is beschikbaar in drie verschillende texturen: zo heb je mogelijk water-, knisperend of marshmallowslijm!Door het slijm eruit te knijpen, onthul je het schattige Cutie Tooties™-figuurtje binnenin. Sluit na het spelen de regenboogkleurige verpakking opnieuw af met de strip om het slijm op te bergen en vers te houden.
Verzamel 25+ Cutie Tooties™ en 30+ verschillende soorten slijm. Verzamel de regenboog!™ • Poopsie™ Cutie Tooties Surprise™ is een compleet nieuwe slijm- en uitpakervaring!

Laat je je liever verrassen? Dan zijn de Sparkly Critters wat je zoekt. Afhankelijk van welk figuurtje je te pakken krijgt, zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen. Meer specifiek kan je je de vraag stellen: wordt het regenbooghoopje of toch maar een spuugwaterval?
Elke Sparkly Critter is een leuk diertje met een sprankelende Unicorn-hoorn! Welk figuurtje zal jij krijgen - een Tiggicorn, een Kitticorn of ...? Vul de unieke Silly Soda Can met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt, net zoals een baby! Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut lang en kom te weten of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt!Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor deze versie lading Poopsie. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jouw leukste slijmervaring tot nu toe was. Reageren kan tot en met dinsdag 3 april.