Instappen! De deuren van de trein gaan sluiten. De lokale trein moet wachten, want de hogesnelheidstrein naar de stad heeft voorrang. Hebben...

Proefkonijn gezocht: Trein zoekboek

Instappen! De deuren van de trein gaan sluiten. De lokale trein moet wachten, want de hogesnelheidstrein naar de stad heeft voorrang. Hebben alle passagiers wel een treinkaartje? En wat gebeurt er in de wagons? Onderweg is er heel wat te zien. Dan rijdt de trein het station binnen. Wat is het er druk!

Het Trein zoekboek is een deel van de succesvolle zoekboekenreeks over voertuigen. Naast treinen kan je ook zoeken naar auto's, bouwwerven of vliegtuigen in gelijkaardige boeken. De leuke zoekopdrachten zijn goed voor uren kijk- en zoekplezier.


Wat gebeurt er allemaal in en rond de trein? Kijk en zoek je mee?


Getest op kinderen zkt een kleine speurneus om te zoeken in het Trein zoekboek. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel of treinen inderdaad een beetje reizen is voor jou! Reageren kan tot en met dinsdag 19 februari.Meer weten?
https://www.eenhoorn.be/nl/bouw-zoekboek.html

Foto's?
Eenhoorn