De glittertattoos van Glitza zijn heel makkelijk aan te brengen op huid en accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop, creëer een eige...

Proefkonijn gezocht: Glitza laat je schitteren

De glittertattoos van Glitza zijn heel makkelijk aan te brengen op huid en accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop, creëer een eigen stijl en draag die uit op al je spullen! Verbaas je vrienden en familie, want met de magische ontwerpen van Glitza zal je schitteren als een ster!


Er is voor ieder wat wils in het assortiment van Glitza. Verspreid de liefde met het ‘Little Love’ pakket met een verzameling aan hartjes. Eerder fan van strikjes of vlindertjes? Dan zijn de ‘Cutie Bow’ en ‘Sweet Butterfly’ pakketten op je lijf geschreven (of gekleefd)! Bij deze pakketten heb je de keuze tussen twee versies: 50 of 80 ontwerpen.


Maar dat is niet alles, want daarnaast kan je ook nog kiezen voor het ‘Star Fairy’ pakket met 80 ontwerpen vol sterretjes en feeën of het ‘Mandala Oriental’ pakket met 100 coole mandala’s!

En voor de absolute fashionista’s is er de Glitza Party Studio met wel 180 ontwerpen! Laat je volledig gaan met dit ultieme pakket, dat niet mag ontbreken in je collectie. Naast de 180 ontwerpen bevat dit pakket ook nog een volledige studio met extra accessoires waarmee je jezelf en je vrienden kan doen schitteren!Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat wil schitteren. Je krijgt een doosje ‘Little Love’, een pakket met een verzameling aan hartjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wiens naam jij op je arm zou laten tatoeëren (in glitter uiteraard!)! Reageren kan tot en met dinsdag 22 januari.

Je vindt de Glitza pakketten in de speelgoedzaken. De adviesprijs voor dit Little Love pakket bedraagt € 14,99.


Foto's?
Glitza