Kamp Bravo is het langverwachte derde boek van Stefan Boonen en Melvin. Dit rijkelijk beeldverhaal gaat over durven falen, zelfvertrouwen en...

Proefkonijn gezocht: Kamp Bravo

Kamp Bravo is het langverwachte derde boek van Stefan Boonen en Melvin. Dit rijkelijk beeldverhaal gaat over durven falen, zelfvertrouwen en vriendschap. Vol humor, sensitiviteit en fijne details. Onder alle verbeelding zit er een ernstige boodschap: je staat als mens niet vast, maar je kan pas iets leren als je durft te oefenen (en durft te vallen.)

Kamp Bravo. Theo heeft er weinig zin in. Hij kent er niemand, en dan al die gevaarlijke gekke toestanden. Van de Véél te Hoge Rots springen? De truc met het schaap? Een zwierzwaai? Wat je moet doen als je iets nog niet kan of als je vriend heimwee heeft? Met vallen, blauwe builen én de hulp van Nannie Beenhaar wordt het een geweldige week!


Stefan Boonen & Melvin publiceerden eerder 'Hier waakt oma' en 'Mammoet.' Beide boeken werden vertaald, herdrukt, bewerkt voor theater én bekroond door de Kinderjury.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om Kamp Bravo uit te testen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij doet als je iets niet kan. Reageren kan tot en met dinsdag 9 oktober. 
Meer weten?
https://www.eenhoorn.be/nl/kamp-bravo.html

Foto's?
De Eenhoorn