Het grote Hanlloweenfeest is aangebroken op het Domein van de Grotten van Han! Tijdens de hele herfstvakantie, nog tot en met zondag 4 novem...

Het grote Hanlloweenfeest

Het grote Hanlloweenfeest is aangebroken op het Domein van de Grotten van Han! Tijdens de hele herfstvakantie, nog tot en met zondag 4 november, is het Domein in het thema versierd en staan verschillende verrassende animaties de bezoekers te wachten. 

Nieuwe attractie: l’Antre des Trolls! Tijdens dit nieuwe parcours door de Grot van Han gaan de bezoekers op ontdekking in de weerzinwekkende wereld van de trollen.
De Grot van Han is omgetoverd tot een spookhuis, met compleet nieuwe scenes en versieringen. De vreemde bewoners van het spookhuis dwalen rond in de zalen en galerijen… In het Wildpark vermengt de wilde natuur zich met het rijk van de verbeelding en ontmoet je magische wezens.

Op 31 oktober en 1, 2 en 3 november 's avonds biedt het Domein een ultiem Halloweenavontuur aan aan zijn bezoekers: een wandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden... Ontmoet de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn... 
Meer weten?

www.grotte-de-han.be

Foto's?
Grotten van Han