Trendy tutjes? Die vind je bij bibi. Dit najaar lanceert het Zwitserse merk twee nieuwe collecties met elk maar liefst vier verschillende de...

Tutjes voor trendsetters en matroosjes

Trendy tutjes? Die vind je bij bibi. Dit najaar lanceert het Zwitserse merk twee nieuwe collecties met elk maar liefst vier verschillende designs: maritiem of bohemian. Van ankers voor schattige zeebonkjes tot leuke prints voor de trendsetters. Voor wie niet kan kiezen, hebben we goed nieuws want ze komen in een duoverpakking. Twee tutjes met elk een ander design in een doosje. Handig en voordelig! Opnieuw is er ook gedacht aan tutjes voor alle baby’tjes. Natural fopspeentjes voor de allerkleinsten of ideaal wanneer je borstvoeding geeft. En de dental variant voor een goede ontwikkeling van het gebit.


bibi lanceert niet één, maar twee nieuwe collecties. Eentje voor de natural tutjes en eentje voor de dental variant. De natural tutjes maken van jouw kleine spruit een echte matroos dankzij de maritieme collectie. Denk hierbij aan zeesterren, ankers en schelpjes. Aye aye captain! De dental fopspeentjes daarnaast zijn in een bohemian jasje gestoken. Zo is jouw baby’tje al van kleins af aan helemaal mee met de laatste modetrends.Het Zwitserse bibi maakt bovendien komaf met keuzestress. De nieuwe collecties fopspeentjes komen namelijk in een duoverpakking met telkens twee gloednieuwe designs. Voordelig en handig want tutjes durven al eens kwijtraken. En de tutjes zijn er voor elke leeftijd: 0-6 maanden, 6-16 maanden en +16 maanden. Zo groeien ze mee met jouw baby’tje.
Welk baby’tje heeft welk tutje nodig? De zoektocht naar het juiste tutje is niet steeds een makkelijke klus. Zo moet je niet enkel rekening houden met de leeftijd van je kleine spruit, maar is er ook het verschil tussen natural en dental tutjes. Elk hebben ze hun eigen voordelen.
De natural tutjes zijn ideaal om mee te starten, zeker wanneer je je kindje de borst geeft. Want door de natuurlijke tepelvorm wordt deze variant gemakkelijk aangenomen door baby’tjes en stimuleert dit fopspeentje borstvoeding. Zo geeft dit baby’tjes meteen troost. Deze bibi-tutjes worden dan ook door ziekenhuizen, lactatiekundigen en specialisten voorgedragen.
Daarnaast heeft bibi ook dental fopspeentjes. Die zijn ideaal voor de goede ontwikkeling van de kaak en het gehemelte van je baby. Deze klassieke variant helpt dus bij de vorming van het gebit van je kleine spruit. Bovendien zijn alle tutjes van bibi gemaakt voor een optimaal zuigcomfort zodat ze jouw baby’tje warmte bieden.

Meer weten?
http://www.credophar.be/nl/Category/Bibi? 

Foto's?
bibi