Nu is het bijna echt zo ver. Op maandag 3 september gaan de schoolpoorten weer open. Dan kan je mooi uitpakken met de eerste letter van jouw...

Terug naar school met de lettersweater van jbc

Nu is het bijna echt zo ver. Op maandag 3 september gaan de schoolpoorten weer open. Dan kan je mooi uitpakken met de eerste letter van jouw naam via de lettersweater van JBC. Om een leuk statement te maken, of om de namen van je nieuwe klasgenoten te leren kennen. Kortom, vriendjes maken wordt je beste vak met dé lettersweater van JBC!


Hoe indruk maken op je eerste schooldag? Simpel, met de lettersweater van JBC. De coole sweater is beschikbaar in twee kleuren. Ga je voor stoer grijs of cool donkerblauw? Aan jou de keuze. Daarna volgt het leukste moment in de voorbereiding op je eerste schooldag: die grote, rode letter patch op jouw sweater bevestigen. Sweater aan, boekentas op de rug en hup, naar school!

De lettersweater is nu te koop in JBC-winkels en de JBC-webshop.

 


En of JBC klaar is voor het nieuwe schooljaar! Naast de coolste sweater van de speelplaats heeft het Belgische modemerk nog heel wat in petto voor het najaar van 2018. Opvallend zijn de preppy ruiten in rood en blauw die terugkeren op verschillende stuks in de collectie. Van hemdjurken tot sweaters en rokjes. Kortom, de college style in een nieuw jasje. Of was het jurkje?

Fun en school, niet alle kids zouden deze twee bij elkaar zetten, maar JBC is vastbesloten optimistisch te blijven. “Be awesome today”, “Roar!”, “Pardon my French”. Toffe quotes zijn een blijver. Je vindt ze op je t-shirt, jurk of rugzak. En dat in allerlei vormen en maten. Gevuld met bling bling pailletten, in een zwierig handwritten font of opvallend in grote stoere letters.De iets jongere schoolgangers krijgen het gezelschap van unicorns en dino’s op de schoolbank. JBC speelt met ondeugende patronen en grappige details. Harige eenhoorns en geometrische dino’s, groot en klein, pronken op je sweater, sokken of rugzak.

Ja, dat lees je juist! Rugzakken maken nu ook deel uit van de nieuwe JBC-collectie. Net als boekentassen, pennenzakken, schriftjes, pennen, latten, ... in kleurrijke streepjespatronen, knuffelachtige materialen en met patches en quotes op de grappigste plaatsen. Kortom, naar school gaan is fun. Daar zorgt JBC wel voor! 

 

Meer weten? 
www.jbc.be

Foto's?
JBC