Met uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen zoals Westende, De Haan, Blankenberge en Zeebrugge heeft de Belgische k...

De Vlaamse kust heeft heel wat te bieden

Met uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen zoals Westende, De Haan, Blankenberge en Zeebrugge heeft de Belgische kust heel wat te bieden. Nog op zoek naar een verblijfplaats? Denk dan zeker aan Holiday Suites.

Fietsers wanen zich in een waar fietsersparadijs en voor wandelaars liggen uren stilte en schoonheid te wachten in de natuurgebieden van de Westhoek. De Vlaamse kuststeden weten zich de laatste jaren ook cultureel steeds meer op de kaart te zetten met boeiende musea, spetterende optredens en een ruim aanbod voor kinderen. Huur een vakantieverblijf aan de kust en ontdek het allemaal!

Holiday Suites heeft 4 bestemmingen aan onze Belgische kust:
* Westende
Huur één van de mooie en splinternieuwe vakantieappartementen voor 2 tot 8 personen. Elk vakantieappartement is comfortabel ingericht en voorzien van ’n luxe 5-sterren slaapcomfort. Er is ook Wi-Fi aanwezig, een kleine speelmuur, en een lift. Je appartement ligt op wandelafstand van het strand; gewoonweg perfect voor een geslaagde vakantie aan zee met de familie! Neem gerust jouw huisdier mee; die hoort er tenslotte ook bij!


* De Haan
Holiday Suites beschikt in De Haan over enkele appartementen die allemaal voorzien zijn van alle comfort en een luxe 5-sterren slaapcomfort. Het domein beschikt over een gratis openluchtzwembad. De perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie aan de kust.


* Blankenberge
In Blankenberge biedt Holiday Suites verschillende type vakantieappartementen aan. Van 2 tot 10 personen. De residentie in Blankenberge bevindt zich op de zeedijk waardoor bepaalde appartementen een adembenemend zeezicht hebben. Andere suites bevinden zich aan de zonnekant en kijken uit op de stad.


* Zeebrugge
Huur één van de behaaglijk ingerichte vakantieappartementen voor 2 tot 6 personen, die elk beschikken over Wi-Fi, een keuken en een luxe 5-sterren slaapcomfort. De gasten kunnen trouwens ook gratis gebruik maken van het zwembad in het naastgelegen Ibis Hotel! Holiday Suites zorgt voor een gezellige vakantie in een uniek kader; perfect voor gezinnen met kinderen! Meer weten?
https://www.holidaysuites.be/