Schrijf het in je agenda, voeg het toe aan je smartphonekalender of prent het in je geheugen: op zaterdag 12 mei om 10 uur kunnen boys &...

Griezelig goede dansmoves en catchy sing-alongs!

Schrijf het in je agenda, voeg het toe aan je smartphonekalender of prent het in je geheugen: op zaterdag 12 mei om 10 uur kunnen boys & girls hun beste dansmoves bovenhalen tijdens de nieuwe Disney Channel Original Movie ‘ZOMBIES’. Zender om naar te zappen: Disney Channel!


‘ZOMBIES’ is de nieuwe Original Movie van Disney Channel die in de States maar liefst door 12 miljoen (!) mensen werd bekeken. Het verhaal speelt zich af in het stadje Seabrook, 50 jaar na een ramp waardoor een groot deel van de mensen in zombies mét groene haardos is veranderd. De zombies leven gescheiden van de normale burgers in Zombietown en voor het eerst sinds jaren mogen de zombies nu naar een normale high school. Wat zal dat als resultaat geven? Watch and find out!

Op school ontmoeten zombie Zed, die in het footballteam wil, en cheerleader-in-wording Addison elkaar. De twee raken bevriend en Addison komt erachter dat zombies en mensen eigenlijk best veel op elkaar lijken. Maar de rest van de mensen in Seabrook denkt er anders over. Addison en Zed zetten alles op alles om Seabrook te laten zien wat ze kunnen bereiken wanneer ze hun verschillen omhelzen en vieren, waardoor ze een gemeenschap worden. Lukt het Zed en Addison om de zombies en mensen samen te brengen?
Een zombie als held en voetballer van de film? Yes please! Deze moderne insteek op zombies in ‘ZOMBIES’ werkt erg triggerend voor de jongens. De vriendschap – en misschien zelfs verliefdheid? - tussen Zed en Addison valt dan weer vooral in de smaak bij de girls. Net als de griezelige dance battles tussen de zoms en poms én de vele songs in de film. Are you ready to shake and sing along?

Kan je niet wachten tot 12 mei bekijk dan hier snel de trailer.Meer weten?
http://tv.nl.disney.be/

Foto's?
Disney Channel