Bol.com introduceert het bol.com Kids Magazine: een online magazine speciaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen tot 12 jaar én voor aan...

Bol.com lanceert online Kids Magazine

Bol.com introduceert het bol.com Kids Magazine: een online magazine speciaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen tot 12 jaar én voor aanstaande ouders. Eerder lanceerde bol.com online magazines met de thema’s Stijl, Lees, Tech en Thuis.

Bol.com merkt dat ouders behoefte hebben aan begeleiding bij het uitzoeken naar baby- en kinderproducten, speelgoed en kinderkleding. In het bol.com Kids Magazine dompelt bol.com de lezer onder in inspiratie. Zo biedt het magazine handige toplijstjes, how to’s, tips & tricks en reviews. Denk aan waar je op moet letten bij het kopen van bijvoorbeeld een trampoline of autostoeltje, wat de nieuwste trends zijn in kinderkleding of welk speelgoed het meest gewild is onder kleuters op dit moment.


Onderscheidend ten opzichte van andere magazines is dat je vanuit de artikelen direct kunt doorklikken naar de bijbehorende producten en deze verder kunt bekijken en aanvullende productinformatie krijgt. Vervolgens kunnen de producten natuurlijk ook gemakkelijk worden toegevoegd aan de digitale verlanglijst of bol.com winkelwagen.  Met de online magazines boordevol leuke inspiratie en handige achtergrondinformatie gaat bol.com nóg verder in het helpen van klanten een goede keuze te maken uit het assortiment van ruim 15 miljoen producten.Het nieuwe bol.com Kids Magazine is te lezen via kids.bol.com.Meer weten?
kids.bol.com

Foto's?
bol.com