De familiefilm Rosie & Moussa wordt vanaf woensdag 28 maart in de cinema verwacht. Getest op kinderen stuurt op zaterdag 24 maart een ge...

Proefkonijn gezocht: Première Rosie & Moussa

De familiefilm Rosie & Moussa wordt vanaf woensdag 28 maart in de cinema verwacht. Getest op kinderen stuurt op zaterdag 24 maart een gezin uit om de film uit te testen. Misschien jullie?

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam...Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe (Meisje, My queen Karo), gebaseerd op de kinderboeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast (met onder andere Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt) ook internationale allure.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om op zaterdag 24 maart om 17 uur met zijn/haar gezin de film te ontdekken. De acteurs en regisseur zijn alvast van de partij! Place to be? De gloednieuwe Cinema La Palace in hartje Brussel. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel hoe vaak jij al in onze hoofdstad geweest bent. Reageren kan tot en met woensdag 21 maart.Meer weten?
https://jeugdfilm.be/blog/rosie-and-moussa-kinderen-op-avontuur-in-de-stad

Foto's?
JEF