BABY born® verwent dit voorjaar de zorgende poppenmama’s en –papa’s met kwalitatief hoogstaande accessoires, onder andere een BABY born® Bab...

Proefkonijn gezocht: BABY born® Babyvoedingsstoel én pop

BABY born® verwent dit voorjaar de zorgende poppenmama’s en –papa’s met kwalitatief hoogstaande accessoires, onder andere een BABY born® Babyvoedingsstoel voor aan tafel.


De levensechte functies van de BABY born® poppen maken een uitzonderlijk realistisch moeder/kind-rollenspel mogelijk: BABY born® kan 'eten', 'drinken', 'huilen' of 'op het potje gaan', en dat allemaal zonder batterijen. Gevarieerd spelen met BABY born® stimuleert de fantasie en helpt aantoonbaar uitstekende sociale vaardigheden en waarden te ontwikkelen, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie. De manier waarop een kind alledaagse situaties en fantasiespellen ervaart, is nu nog authentieker, levensechter en gevarieerder. De vele accessoires met elk een eigen thema leveren een constante stroom aan nieuwe speelideeën. Ik wil eten, eten, eten... en ik heb dorst...!” Dat is absoluut iets wat BABY born® zou kunnen zeggen. Uit haar flesje drinken en van haar pap eten zijn tenslotte twee van haar lievelingsactiviteiten. Met deze comfortabele babyvoedingsstoel voor aan tafel kan ze dat nu doen tussen papa en mama in. De stoel is gemaakt van zachte, maar sterke stof en kan heel eenvoudig aan het tafelblad worden geschroefd.  De stoel is geschikt voor tafels  van 15-40 mm dik en kan hieraan makkelijk vastgemaakt worden.  BABY born® kan meer dan alleen eten op het geïntegreerde turkooizen blad. Het is namelijk ook heel geschikt om op te spelen! Al mag je dan weer niet met je eten spelen.
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om een nieuwe BABY born® pop pap te geven in een nieuwe BABY born® Babyvoedingsstoel (je leest het goed: je krijgt een pop én een voedingsstoel!). Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij de liefste poppenmama- of papa bent. Reageren kan tot en met dinsdag 27 februari.

De adviesprijs voor de BABY born® Babyvoedingsstoel bedraagt €24,99.Foto's?
BABY born®

Meer weten?
www.baby-born.com