Geef je je kleine spruit een fopspeen als je borstvoeding geeft of niet? Het is een vraag die veel mama's bezighoudt. Gelukkig bieden de...

Fopspeen bij borstvoeding: ja of neen?

Geef je je kleine spruit een fopspeen als je borstvoeding geeft of niet? Het is een vraag die veel mama's bezighoudt. Gelukkig bieden de nieuwe natural fopspenen van bibi de oplossing. Het Zwitserse merk, bekend voor zijn kwaliteit, is namelijk marktleider in fopspenen. Je kent ze vast van de ‘I love mama’-tutjes. bibi ontwikkelde de nieuwe natural variant omdat meer en meer mama’s borstvoeding geven.


Meer en meer jonge mama's zien het belang van borstvoeding in. Dat blijkt ook uit recente peilingen die aantonen dat borstvoeding weer helemaal in de lift zit. Er is dan ook niets zo bevorderlijk voor de band met je baby’tje. En van zodra de borstvoeding goed gaat, kan een fopspeentje een kalmerende werking hebben. Pasgeboren baby’s worden dan ook niet voor niets ‘zuigeling’ genoemd. Je baby’tje ontwikkelt een zeer krachtige zuigbehoefte, die zeker in het begin bijna onbevredigbaar is. Dus kan het voor je kleintje prettig zijn om tussen de voedingen door een fopspeen aan te bieden. En daarom ontwikkelde bibi het nieuwe natural fopspeentje.Dit tutje zal je baby’tje helpen te kalmeren en warmte, rust en troost te vinden. Want baby’s zuigen ook vaak als ze zich ongemakkelijk voelen of pijn, krampjes of stress hebben. En door zijn natuurlijke tepelvorm stimuleert dit tutje de borstvoeding. Daarom is deze nieuwe variant een echt succes. Deze bibi-tutjes worden dan ook door ziekenhuizen, lactatiekundigen en specialisten voorgedragen en aanbevolen bij borstvoeding. Zo zijn ze ideaal om mee te starten.bibi heeft ook dental fopspenen (linkse foto). Ze zijn ideaal voor de goede ontwikkeling van de kaak en het gehemelte van je kindje. Deze klassieke variant helpt dus bij de vorming van het gebit.


 
Zowel de dental als de natural (rechtse foto) fopspenen zijn er in de leeftijdscategorie├źn: 0-2 maanden, 0-6 maanden, 6-16 maanden en 16+ maanden, gemakkelijk te herkennen aan het diertje op de verpakking en de leeftijdtattoo binnen in de fopspeen.  Zo groeit je speentje mee met de zuigbehoefte en de leeftijd van je kindje.

Bovendien bestaan de fopspenen van bibi in allerlei leuke kleuren en motiefjes. Wat dacht je van de klassiekers ‘I love mama’ of ‘Papa is the best’ in natural of dental variant, de speelse en hippe ‘Wild Baby’ natural collectie of de zachte tinten van de ‘Play with us’ dental collectie? Keuze genoeg! 
Verkrijgbaar in de apotheek en de betere babyspeciaalzaak.Meer weten?
http://www.credophar.be/nl/Category/Bibi

Foto's?
bibi