Ze zijn soms moeilijk te pakken te krijgen, de L.O.L. Surprise! Wij maken deze week 2 proefkonijntjes blij met een grote én een kleine verra...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise! en L.O.L. Surprise! Lil Sisters-pop

Ze zijn soms moeilijk te pakken te krijgen, de L.O.L. Surprise! Wij maken deze week 2 proefkonijntjes blij met een grote én een kleine verrassingsbal. Benieuwd welke poppenmeisjes er uit de bal tevoorschijn zullen komen?

L.O.L. Surprise! zit boordevol verrassingselementen en speelt in op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.


De L.O.L. Surprise! zijn gevatte poppenmeisjes met sprankelende persoonlijkheden. Wie komt er uit jouw bol tevoorschijn? Misschien heb jij straks de stoere rock chick, of een stijlvolle diva in handen. Je weet het pas wanneer je alle lagen open hebt gemaakt. Na het uitpakken kun je de overgebleven bol als tasje gebruiken om het popje in op te bergen. De accessoires zijn ook te gebruiken op andere L.O.L. Surprise! popjes om unieke combinaties te creëren. Met het bijgeleverde flesje kan je de pop echt water laten drinken. Reageert ze niet op de fles, geef haar dan een bad en kijk wat er gebeurt!


Getest op kinderen zkt 2 enthousiaste proefkonijntjes om een L.O.L. Surprise! en een
L.O.L. Surprise! Lil Sisters-pop uit te pakken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij zo leuk vindt aan kadootjes uitpakken. Reageren kan tot en met dinsdag 30 januari.

De L.O.L. Surprise!™ (Lil Outrages Littles), speelgoed sets zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar en is vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. De adviesprijs bedraagt € 9,99 per stuk (of € 7,99 voor de
Lil Sisters-pop).
 

Meer weten?
Lolsurprise.com

Foto's?

L.O.L. Surprise!™

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.