MGA Entertainment heeft de razend populaire L.O.L. Surprise!™ serie uitgebreid met de nieuwe L.O.L. Surprise! PETS!™. Deze schattige dierenv...

Breid je L.O.L. familie uit met de nieuwste L.O.L. Surprise! PETS!™

MGA Entertainment heeft de razend populaire L.O.L. Surprise!™ serie uitgebreid met de nieuwe L.O.L. Surprise! PETS!™. Deze schattige dierenvriendjes zijn te vinden in de bekende L.O.L Surprise! ballen. Er zijn opnieuw zeven lagen uit te pakken en elke laag geeft je een hint over welk diertje je krijgt.


Je kunt jouw huidige collectie L.O.L. Surprise-poppetjes combineren met een diertje om de familie compleet te maken. Je hebt kans om konijntjes, katjes, puppy’s of ultra-zeldzame hamsters te vinden, plus een exclusieve cross-sell poster!Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, daarin zit namelijk een verrassing verstopt! Je zult nog meer ontdekken over je nieuwe huisdiertje door het de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing!
Er zijn meer dan 35 verschillende karakters te vinden, verzamel ze allemaal! De L.O.L. Surprise! PETS!™ speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn nu voor € 9,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. 

Meer weten?
https://lolsurprise.mgae.com
https://www.facebook.com/LOLSurpriseNL/

Foto's?

L.O.L. Surprise