Naar goede gewoonte is december ook dit jaar weer de maand van feest, gezelligheid, en vooral: foute kerstoutfits. Volgens DreamLand, de spe...

Kerstkitsch is hip

Naar goede gewoonte is december ook dit jaar weer de maand van feest, gezelligheid, en vooral: foute kerstoutfits. Volgens DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group, is de stijgende populariteit van foute kerstoutfits nog lang niet afgelopen. 

Iedereen wil tegenwoordig een foute kersttrui of een paar schreeuwerige kerstsokken. De foute kersttruien, -sokken en –pantoffels verkopen nu al als zoete broodjes bij DreamLand.

Kerst en kitsch gaan al jaren hand in hand, maar de tijden waarin een paar kerstsokken een echt fout geschenk is, zijn voorbij.

St├ęphanie De Bree, directeur van DreamLand: “De vraag naar kersttruien en kerstsokken is enorm gestegen. Een foute kersttrui is een echt hebbeding geworden en klanten zijn niet enkel op zoek naar kerstsokken of –pantoffels voor hun kinderen, maar ook voor hun partner of grootouders. Die populariteit is onder andere te danken aan initiatieven zoals Ugly Christmas Sweater Day, waar tegenwoordig steeds meer mensen aan deelnemen. Het kitscherige aan kerst is niet langer fout, maar hip, en heel het gezin doet er graag aan mee.

Sinds eind november is het assortiment kersttruien, -pantoffels en –sokken verkrijgbaar bij DreamLand en het verkoopt als zoete broodjes.

Een greep uit het aanbod:

Kerstpantoffels voor kinderen en volwassenen.
Maat 31 tot 42. 
€ 9,99Kersttrui voor kinderen: maat 92 tot 158. 
€ 17,99


Extra dikke kerstsokken maat 36 – 41. 
€ 4,99


Meer weten?
https://www.dreamland.be/e/nl/dl/kerst-shop


Foto's
Dreamland