Na ‘Ghost Rockers’, ‘De Beat’ en ‘Voor Altijd?’ is er nu de langverwachte vierde cd ‘De finale’. Alle nummers op de cd komen uit het vierde ...

De finale van de Ghost Rockers

Na ‘Ghost Rockers’, ‘De Beat’ en ‘Voor Altijd?’ is er nu de langverwachte vierde cd ‘De finale’. Alle nummers op de cd komen uit het vierde en laatste seizoen van Ghost Rockers, aangevuld met enkele exclusieve live-versies van de meest geliefde hits.

Het volledige album is ook te beluisteren via Apple Music & Spotify.

Tracklist CD:
                1. Spoorloos
                2. Magie
                3. Jij bent m’n aardbei
                4. Wijs me de weg
                5. Leven en dood
                6. Rode rozen
                7. Ik maak jou wakker
                8. Het zwarte licht
              
Live versies
                9. Ghost Rockers
                10. De beat      
                11. Voor altijd
                12. BillyGetest op kinderen was erbij op de voorstelling van de nieuwste cd 'De finale'. We maakten kennis met de Ghost Rockers en smulden mee van die gi-gan-tische taart.


Ook het zevende en achtste deel van de Ghost Rockers leesboekenreeks liggen sinds vrijdag 1 december in de rekken: ‘Een Duister spel’ en ‘Dolende Zielen’.De laatste aflevering van Ghost Rockers werd vorige week uitgezonden op Ketnet. De fans kunnen op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 terecht in ‘De Shop’ in Antwerpen voor een concert met de allergrootste hits: Ghost Rockers in Concert. Het belooft een echte rockshow te worden voor jong en oud, want de zaal bestaat enkel uit staanplaatsen. Meer weten?
studio100.com

Foto's?
Studio 100