Voor het zesde jaar op rij viert Theater De Spiegel Kerst in DE Studio! Deze keer met de producties L A B O T A N I K en CECI N'EST PAS ...

Kerst in DE Studio

Voor het zesde jaar op rij viert Theater De Spiegel Kerst in DE Studio! Deze keer met de producties L A B O T A N I K en CECI N'EST PAS UN LIVRE, met telkens na de namiddagvoorstelling een kinderfeest met lekkernijen en leuke verrassingen onder de kerstboom.


L A B O T A N I K
Een weelderige kunstentuin waar alles en iedereen mag groeien en bloeien. Zaaibedden om door te kruipen, lablabboonstruiken en waaibloemen. Arbonkels en kamp’foelie. Een paradijsje om te ontkiemen en te bloomen. Kruipen, rollebollen, grijpen, ontluiken en snuisteren. Een plek voor baby’s en hun zorgzame tuiniers.

Theater De Spiegel presenteert een nieuwe artistieke groeiplaats voor pas ontsproten kinderen, van 0 tot 24 maanden, en hun ouders of begeleiders. Na CABAN, creëert Theater De Spiegel nu een tuin, waarin je mag voelen en proeven, broeien en groeien, een lusthof voor je oren, ogen en vooral voor je verbeelding. 
CECI N'EST PAS UN LIVRE is een voorstelling figurentheater met live muziek voor kinderen vanaf 18 maanden oud.

Twee heertjes met koffers nemen je mee op reis.  Hun koffers: vol boeken.
Hun boeken: vol stippen, vouwen, vormen, grappen, geluiden en muziek!
Dit is geen boek. Dit is een hoofd, een kronkel, een verre planeet. En jij mag mee!

In deze muziektheatervoorstelling zijn Jacques Tati en René Magritte nooit ver weg, en de boeken zijn van de wereldwijd alom geprezen Hervé Tullet.

De voorstellingen vinden plaats in DE Studio, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen.

L A B O T A N I K
woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december en dinsdag 2 en woensdag 3 januari telkens om 11 uur en 15 uur (uitzonderlijk op dinsdag 2 januari uitsluitend een ochtendvoorstelling om 11 uur)

CECI N'EST PAS UN LIVRE
donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 januari telkens om 11 uur en 15 uurMeer weten?
http://www.despiegel.com/

Foto's?
Theater De Spiegel